Eigen boek als uitgave zonder veel kosten

 
ArtNoordwijk heeft de afgelopen jaren diverse uitgaven in eigen beheer op de markt gebracht zoals sinds 2006 de succesvolle Noordwijk Thuis-agenda en het boekje KEUN.
In 2012 verscheen het eerste deel uit de serie ‘Verdwalen in Noordwijk’ en het boek ‘Noordwijk van Boven’. De specialistische ervaring op het gebied van boekproducties opgedaan in de afgelopen 10 jaar resulteerde erin dat niet alleen de vormgeving en opmaak in goede handen is. Ook prijstechnisch gezien is het interessant om in zee te gaan met ArtNoordwijk. Boekoplagen vanaf 500 exemplaren geven al een verrassende inkoopprijs per stuk te zien waardoor een eigen uitgave voor iedereen mogelijk is.
 
Hieronder is een overzicht van boekproducties te zien, eigen uitgaven of in opdracht gemaakt. Eén mailbericht is voldoende om meer te weten te komen en tijdens een vrijblijvend gesprek doen wij graag een boekje open! info(at)artnoordwijk(dot)nl
 
 
Artnoordwijk.nl is de officiƫle website van Asselbergs Reclame Techniek. Reclame en dtp studio voor het ontwerpen van logo's, huisstijlen, flyers, brochures, posters, boeken en alle denkbare vormen van communicatie.